Ook een eigen babysite? kijkonzebaby.nl
EMANUELLE

Gastenboek

Naam:
Bericht:Bold text: [b]text[/b]Italic text: [i]text[/i]Underline text: [u]text[/u]Strikethrough text: [s]text[/s]Center text: [center]text[/center]Image toevoegen: [img]http://www.kijkonzebaby.nl/fotos/foto.jpg[/img]Link toevoegen: [url]http://www.kijkonzebaby.nl/[/url] of [url=http://www.kijkonzebaby.nl/]Link text[/url]

Very HappyHappyHappyTastyWinkShockedrazzEmbaressedCoolSleepyConfusedLoveSadVery Sad or CryingCryingVery MadEvilSneakyYesNoIdea

Esther Stunnenberg schreef op 1 december 2010:
Lieve Hanneke & Chris, Ralph,
Met tranen in mijn ogen zit ik alles te lezen, en alle foto's te bekijken. Wat een enorme liefde en trots spreekt er uit jullie woorden en foto's.
Jullie mogen gezegend zijn met zo'n lieve dochter, maar Emanuelle mag gezegend zijn met zulke lieve ouders en grote broer.

Liefs, Esther

Gerlinda Kwakkel schreef op 1 december 2010:
lieve Hanneke, Chris en Ralph,

wat een mooie gedachte om een site te maken van jullie mooie, lieve dappere meisje (wat lijkt ze op haar grote broer)
en dat andere mensen daarin mee mogen delen, wat ontroerend is dit alles om te lezen en te zien.
het zijn maar woorden, maar ik wil jullie veel kracht en sterkte wensen met dit grote verdriet, van jullie mooie lieve meisje en zusje.

Gerlinda

Janita Nagel schreef op 1 december 2010:
Lieve Hanneke Chris en Ralph,

Wat een prachtige website! En wat mooi voor iedereen die Emanuelle niet gekend heeft, zo kan iedereen zien wat een prachtig, dapper en geweldig lief meisje jullie gekregen hebben. Ik zal haar nooit vergeten! God zorgt voor jullie.

Liefs Janita

Liesbeth schreef op 1 december 2010:
Wauw han en chris,

Wat een mooi eerbetoon aan jullie lieve meisje deze site. En wat super ook voor Ralph als hij straks wat groter is. Dan weet hij alles van zijn zusje.

alexandra schreef op 1 december 2010:
hoi familie

wat een mooie site hebben jullie gemaakt, wat zijn jullie sterk en wat een mooi meisje is jullie dochter

groetjes alexandra

Manon schreef op 1 december 2010:
Lieve Hanneke en Chris,

Wat een prachtige website!! De tranen rollen over m'n wangen van emoties en diep respect voor jullie. Wat was Emanuelle een dapper meisje en een vechtster!! Wat zullen jullie trots op haar zijn. Ik vind super knap dat jullie alles zo positief proberen te verwerken en Ralph overal zo in betrekken. In gedachten zal ze altijd bij jullie en ons blijven.

Dikke kus aan Ralph
Groetjes Manon

Rob en Minette van Duijn schreven op 30 november 2010:
Wat een prachtig eerbetoon aan jullie mooie meisje. Als ik de foto's bekijk zou ik haar er zo uit willen pakken... Zo herkenbaar hoe ze zo lekker bij jullie ligt! Ik heb nog niet alles gelezen, maar uit hetgeen ik wel heb gelezen spreekt zo ontzettend veel liefde voor Emanuelle. Ik hoop (en weet zeker) dat julie schat voor altijd door jullie gekoesterd zal worden.
dikke knuffel Rob en Minette

Peter Bos schreef op 30 november 2010:
Wat een ontzettend mooie website, voor een nog mooier prinsesje !! Ik heb de website deels doorgekeken en doorgelezen. Ik zal morgen es verder kijken, want het is echt lastig kijken met drijfnatte ogen........
Hele dikke knuffel uit Berkel en Rodenrijs !!

andrea schreef op 24 november 2010:
emanuelle was zo erg leif jamer dat ze
is gestorfen sad2 maar zij vind wel leuk
groetjes andrea razz

Maria schreef op 23 november 2010:
Wat een mooie website voor een mooi meisje!
Zo ontroerend om te lezen en te bekijken!

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 volgende