Ook een eigen babysite? kijkonzebaby.nl
EMANUELLE

Gastenboek

Naam:
Bericht:Bold text: [b]text[/b]Italic text: [i]text[/i]Underline text: [u]text[/u]Strikethrough text: [s]text[/s]Center text: [center]text[/center]Image toevoegen: [img]http://www.kijkonzebaby.nl/fotos/foto.jpg[/img]Link toevoegen: [url]http://www.kijkonzebaby.nl/[/url] of [url=http://www.kijkonzebaby.nl/]Link text[/url]

Very HappyHappyHappyTastyWinkShockedrazzEmbaressedCoolSleepyConfusedLoveSadVery Sad or CryingCryingVery MadEvilSneakyYesNoIdea

Hilly schreef op 23 mei 2011:
EMANUELLE, met onuitwisbare inkt in jullie harten gegrift!!!Een mooie dag vandaag gewenst, met een lach en een traan.

groeten van Hilly

Arjen en Iemke schreven op 23 mei 2011:
Lieve Han en Chris,

Wat een bijzondere dag vandaag! Ik weet nog hoe blij je klonk toen je belde, precies een jaar geleden. Je vertelde super enthousiast hoe goed alles was gegaan en hoe lief en mooi Emanuelle wel niet was!! Wat waren jullie blij!!!
Gelijk dezelfde dag zijn we naar haar toe gegaan en het was écht feest. Ralph hadden we een mooie grote ballon om zijn handje geknoopt en hij rende door de gang op weg naar papa, mama en z’n zusje!
We mochten gaan kijken op de afdeling waar Emanuelle lag en ondanks de regels mocht ik haar van jullie toch even vast houden! Wat een lief, mooi, bijzonder meisje! M’n hart vervulde zich direct met liefde voor dit kleine wondertje van God. Wat had Hij haar mooi gemaakt! Ze kreeg haar eigen speciale taak op deze wereld. Wat heeft ze ontzettend veel mensen geraakt en bewogen. Wat zijn er speciale gesprekken, bijzonder contact en mooie momenten geweest door Emanuelle! Wat hebben we veel over God geleerd door Emanuelle!
We kunnen God daarom alleen maar danken voor dit grote kleine wonder en vieren dat ze in ons leven kwam!!! Daarom lieve Han en Chris, ondanks al het verdriet: van harte gefeliciteerd met de geboortedag van jullie dochter!!

Dikke kus,
Arjen en Iemke

marian de graaf schreef op 23 mei 2011:
Lieve Hanneke, Chris en Ralph

Hartelijk gefeliciteerd met Emanuelle haar geboortedag! Alweer een jaar voorbij en wat is jullie meisje sterk en dapper geweest, en wat hebben jullie veel met haar meegemaakt.Ik wens jullie een fijne verjaardag met heel veel mooie herrinneringen aan jullie dochter en zusje!!

Lieve groet, Marian

Haga Broekema schreef op 7 mei 2011:
Hallo Hanneke en Chris,
Chris kennen we nog van lang geleden uit Zuidhorn. Hanneke hebben we nog nooit gesproken, al waren we vandaag dichtbij (op de verjaardag van jullie buurvrouw en mijn zusje). Net heb ik jullie indrukwekkende site gelezen en bekeken: een prachtig monument van jullie mooie dochter.
We wensen jullie op 23 mei een hele fijne Emanuelle-dag.
Hartelijke groet, Ruud & Haga

Ingrid schreef op 3 mei 2011:
Hanneke het is al erg lang geleden dat Elian bij je in de klas zat, toch kom ik hier regelmatig en lees over jullie meisje, wat bijzonder dat ze nu nog zoveel indruk maakt. Ik kan me nauwelijks een voorstelling maken van het verdriet dat jullie voelen, maar als ik dan het dagboek lees, dan raakt het me zo ontzettend, en verbaasd het me hoe goed je het onder woorden brengt. Ik denk erg veel aan jullie, aan jullie meisje en ook aan haar lieve grote broer.

Marja Bos schreef op 18 april 2011:
Lieve Chris en Hanneke, via de Hyves van Martijnkom ik ineens op deze website uit, en wat hebben jullie dit prachtig gemaakt voor jullie meisje. Het ontroerd me als ik lees over zoveel liefde voor jullie kind.
En de foto's met die prachtige tekst en toepasselijke tekst van Stonewashed.

Ik bid dat God over jullie blijft waken en jullie zal helpen in alle verdrietige momenten.

Marja

minette van duijn schreef op 15 april 2011:
hoi,

Nog even en dan is het mei... Dé maand van jullie lieve meisje. Ik zou willen vragen hoe het nu met jullie is, maar ik denk dat ik het wel weet...
we denken veel aan jullie mooie dochter.
liefs Rob en Minette

Tineke schreef op 10 februari 2011:
Lieve Hanneke, Chris en Ralph,

Iedere keer als ik jullie site bezoek heb ik weer een brok in mijn keel. Maar dat gevoel dat het toch ondanks alles een goede en mooie tijd is geweest met Emanuelle kan ik zo goed begrijpen. Zie dat Menna ook net geschreven heeft en ja Hanneke en Chris, Emanuelle blijft ook in onze gedachten want ze was zo bijzonder ook voor ons.

Liefs, Tineke

Menna schreef op 10 februari 2011:
Lieve Hanneke, Chris en Ralph,

wat is het ontroerend jullie site te lezen. Ik denk nog met regelmaat aan Emanuelle en bij het lezen van jullie site komt alles weer dichtbij. Ik ben blij en dankbaar dat ik samen met jullie voor haar mocht zorgen. We weten dat Emanuelle het nu beter dan ooit heeft, maar toch voelt het goed om hier weer "stukjes" van haar te zien.

Liefs, Menna.

P�ronne schreef op 8 februari 2011:
Hoi Hanneke, wat is dit geweldig! Zo'n ontzettend mooie site hebben jullie gemaakt. Eén en al ontroering en bewondering....

vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 volgende